FLÖRT FEHÉRNEMŰ

Több mint 25 éve


1993. október 23-án (éppen a névnapomon) nyitottam meg 1. üzletemet 15 m2-en FLÖRT FEHÉRNEMŰ néven Kecskeméten, Széchényi téren az Északi-térfal üzletházban.
Az árukészlet akkor és a mai napig is kizárólag a magas minőséget képviseli. Üzletpolitikámat a minőség, szépség és az elegancia jellemzi.

parallax background
1996-BAN

Bővítettem az üzletet.


Női konfekcióval is elkezdtem foglalkozni, mely nagyon szépen, töretlenül fejlődik azóta, amit nem sokan tudnak elmondani magukról.

1998-ban átköltöztem Kecskemét, Petőfi Sándor utca 1/a. Szalag Üzletházba. A legszebb francia AUBADE, LISE CHARMEL és olasz LINEA SPRINT, LEILIEVE, SIELEI márkák kerültek bemutatásra.

2010-RE

A cég újra kinőtte a helyét.


Azóta új helyen, a Tűzoltó u. 9. szám alatt, de természetesen a megszokott minőséggel és kedvező árral várom új és régi vásárlóimat!

LINEA SPRINT fürdőruhát 1999 óta forgalmazom, melynek nagykereskedelmi tevékenységét a Rocalin Kft. képviseli. Jelenlegi partnereim nagy sikerrel értékesítik.

Viszonteladók jelentkezését várom AFS International, Aubade, Cyell, Linea Sprint termékeink értékesítésére!


PARTNEREINK

Az ország egész területén 24 nagy hírű fehérnemű- és konfekcióbolttal ápolunk kiváló együttműködést és évről-évre újabb viszonteladóink jelentkeznek. Hívjon minket kapcsolatfelvétel céljából!

Az Aubade egy női luxus fehérnemű márka.

Aubade termékek
 • Fehérnemű és kiegészítők
 • Loungewear, Bodywear és Nightwear;
 • Tengerparti és tengerparti ruházat 2003 óta;
 • Harisnya és harisnyanadrág 2009 óta;
 • Prêt-à-Porter 2009 óta


Az Aubade története
 • 1875-ben Dr. Bernard a Prégermain márkanév alatt ortopédiai fűzőket kezdett el gyártani.
 • 1920-ban a céget megvásárolta Jean Pasquier.
 • 1958-ban, fia, Claude Pasquier elindította az Aubade márkát, és a női fehérneműket kezdett értékesíteni.
 • 1963: színes és eredeti nyomatok megjelenése. La Trimouille konfekcióüzem megnyitása Bécsben, majd a Saint-Savin gyárakban mintegy ötven alkalmazottal.
 • 1995-ben a termelés egy részének áthelyezése Tunéziában a Ksar Hellal telephelyre.
 • 2001-ben a vállalat 50 millió eurós forgalmat ér el és Franciaországban 500 alkalmazottat foglalkoztat. A termelés 80% -a Tunéziában történik. A terjesztést Franciaországban 1500 értékesítési pont biztosítja, és az értékesítések 50% -át 70 országban külföldön végzik.
 • 2005-ben cégátalakulás  Calida, a Svájcban lévő holdingtársaság révén,
 • 2006-ban  Az első Aubade butikok megnyitása Franciaországban.
 • 2007-ben  A prototípusokért 132 alkalmazott felel.
 • 2010-ben az Aubade árbevétele 10,6% -kal, közel 45 millió euróra) nőtt. Calida-csoport nyeresége rekordszintű.

Fotó:

Darab Dénes

AUBADE A JELENBEN


Az Aubade exkluzív francia fehérnemű márka, melynek jelentése hajnali szerenád, megalkotta a leginkább a test vonalához illeszkedő fehérneműt, amely szinte észrevétlenül kényezteti a testet.

A kiváló komfortérzeten felül, amely az tüllnek is köszönhető, az Aubade félkosaras és szivacsos melltartói még a szép dekoltázsból is még szebbet, ellenállhatatlanul szexit varázsolnak, ezért is olyan népszerűek immár 20 éve Magyarországon.

A legújabb kollekciót az 1900 évek, a millennium hangulata ihlette. A szecesszió virágmotívumai szinte mindegyik kollekción megjelennek.
A tangák és a harisnyatartók szabásvonalai mindezek mellett minimalisták, amelyek még többet láttatnak a hölgyek testéből, és csak éppen annyit takarnak, hogy az érzéki látványt még jobban fokozzák.

Folyamatosan nagy divatházak tervezőivel dolgozik az Aubade Paris, hogy magas minőségű fehérnemű kollekciót tervezzenek.
A 2019 őszi kollekció Viktor & Rolf holland divattervezők kezei közül került ki a csodálatos OC kollekció fekete és pink színben.
2020-ban újabb különlegességek kerülnek bemutatásra: virágminta minden mennyiségben és Viktor & Rolf OC kollekciója fehér színben.

parallax background