FLÖRT FEHÉRNEMŰ

Több mint 25 éve


1993. október 23-án (éppen a névnapomon) nyitottam meg 1. üzletemet 15 m2-en FLÖRT FEHÉRNEMŰ néven Kecskeméten, Széchényi téren az Északi-térfal üzletházban.
Az árukészlet akkor és a mai napig is kizárólag a magas minőséget képviseli. Üzletpolitikámat a minőség, szépség és az elegancia jellemzi.

1996-BAN

Bővítettem az üzletet.


Női konfekcióval is elkezdtem foglalkozni, mely nagyon szépen, töretlenül fejlődik azóta, amit nem sokan tudnak elmondani magukról.

1998-ban átköltöztem Kecskemét, Petőfi Sándor utca 1/a. Szalag Üzletházba. A legszebb francia AUBADE, LISE CHARMEL és olasz LINEA SPRINT, LEILIEVE, SIELEI márkák kerültek bemutatásra.

2010-RE

A cég újra kinőtte a helyét.


Azóta új helyen, a Tűzoltó u. 9. szám alatt, de természetesen a megszokott minőséggel és kedvező árral várom új és régi vásárlóimat!

LINEA SPRINT fürdőruhát 1999 óta forgalmazom, melynek nagykereskedelmi tevékenységét a Rocalin Kft. képviseli. Jelenlegi partnereim nagy sikerrel értékesítik.

Viszonteladók jelentkezését várom AFS International, Linea Sprint termékeink értékesítésére!

PARTNEREINK

Az ország egész területén 24 nagy hírű fehérnemű- és konfekcióbolttal ápolunk kiváló együttműködést és évről-évre újabb viszonteladóink jelentkeznek. Hívjon minket kapcsolatfelvétel céljából!